28 Februari

skolan gick assnabbt idag! Sluta 45 min tidigare men va tvungen att vänta på mamma ändå -.- Har som inge pengar på mobilen eller nå bussresor..
For och köpte valpfoder och spec mat åt wilma:] Köpte hundgodis, värme överdrag till kaninernas vattenflaskor, hundleksaker och tuggben. Ganska gott tyckte robin ;)
For på ridnignen, hade teori.. Vi skulle se och testa på att linda ben! ååh de har ja inte alls gjort förut nejnej..
det roliga va att ingen fatta nånting och ingen kunde de, mke man lär sig på ridskola (y)
Har precis duschat och ätit middag, en macka och nu ska jag soooova ;)
Imorn går jag efter idrotten som slutar 10.50 så jag hinner till travet, är lunchtrav :D
Vi höres

27 Februari

pallade inte skriva igår så skriver nu för igår!
Va i stallet vid sju iaf.. Fodrade hästarna och sen satte jag mig och smorde ett huvudlag så dom skulle få äta i lugn och ro. Tog ut dom i hagen och Bright va riktigt dryg! Hon hoppa hit och dit och lyckades hitta mina fötter 2 ggr-.- Men resten va jättesnälla
Mockade och höade.. Blandade kraft och sen gick jag en kort promenad med Robin som va med idag :D
Hahah han är fortfarande livrädd för ponnysar sen han va inne i aldurs hage och nästan blev biten ;)
For ut och körde jajje med amanda i backen, vi åt lite och sen gick vi på loppisen medans robin lekte med Valle!
Va på loppisen och köpte massa kakor och fleicias bullar;) Gick tlb till stallet och fikade:]
Amanda for hem och dfelicia kom så vi for ut med mange♥ och durra.. körde två sagavarv i backen och sen lsx2 ganska lugnt. Mange va huuur fin som helst! :D Durra såg också fin ut i slutet..
Efter de fick mange massa morotar och äpplen och jag strechade och maserade ryggen och sådära :)
For hem vid halv sju och duschade, sen blev de solsidan :D
Men nu måste jag gå, hata skolan-.-

Men på onsdag så jag ut till Bojan och Viktor! Har friluftsdag :D

26 Februari

fyy vad jag är trött! Kom till travet vid typ halv ett igår natt? Vet inte exakt men typ iaf.. Skulle ju sova i stallet egentligen men de fick ja inte för tant linnea och malin så fick sova med dom hos malin! Kan ju erkänna att den soffan är minst 10 ggr skönare än travskolans äckelsoffa;)
Låg vaken i en timma nästan innan jag kunde somna och vi gick upp klockan 6 så de blev typ inge mke sömn nej.. Fodrade i travskolan och sen gick vi till Valdes stall och fläta Tordivel för han sku ut på V75 på Bergsåker! :D
Han blev fyra så det var ju huuur kul som helst :D:D
Vi gjorde klart stallet och sen hämtade vi in babsaaan, linnea skulle köra:) Under tiden linnea va ute så myste jag med mange♥ och vi tränade på att "be snällt" idag och han är så duktig såå!! Men han kanske bli lite för ivrig när han ska få godis så han kanske har råkat bita mig lite i fingrarna.. :P
Linnea for och jag gick över till Catarina en snabbis, prata lite och packa upp nyvagnen sen for jag ner till malins stall och packa upp från igår, smorde alltihopa och spånade :) Tog in hennes hästar kring halv fyra sen stressade jag hem och duscha! Har nog aldrig varit så skönt åh duscha;) Fixa till me lite iaf för mamma hade 40-års kalas..
 Kollat på melodifestivalen ikv oxå, fyfan vad dåliga alla är!
men nu måååste jag sooovaaaa ska upp tidigt imorn, jobb hos catarina!

ni får nån bild på mange♥, Lectus och Kismet:)










25 FEBRUARI

Nu är vi på väg hem från bergsåker, allt har gått jätte bra och Malin och Lectus blev trea :D Hur duktiga som helst kanske!! Va annars hos Arne imorse och rensa ur mitt skåp, slutade med att mer än hälften slängdes.. Allt va fullt i råttäckelbajs:(( Aja Tog in kissekatten och Lectus vid elva och lät dom äta upp lunchen sen borsta jag Lectus, Malin kom och sen for vi vid halv ett kanske:] Vickan och Linnea är oxå med! Känner att inlägget blev helt cp men bloggar från mobilen så ni får stå ut;) Hare!

Ledig

Idag är jag ledig :D Lärarna har studiedag.. så sjukt skönt!
letade typ i två timmar efter mitt och ewes presentkort på shoppen elr hure stavas och dom är heelt borta!!
Ååååh jag måste ju hitta dom, känns ovärt att jag tappar bort dom ttyp 4 dagar efter ja fått de:(
Aja nu ska jag dra på mig stallkläderna och dra mig mot stallet:)

24 Februari

skolan gick snabbt idag, hade utvecklingssamtal kvart i tio och har tydligen stårlande bra omdömen..? Vart hur förvånad som helst när jag satt och läste dom för alla typ hatar mig :(
Slutade kvart över tre och sista llektionen hade vi sista lektionen innan hon bli mammaledig:] Fikade och såg på film då så det var ju som sköönt:)
Tog bussen till rbk, gic k därifrån och de va inte så jättekallt som jag trodde det sku va :D
For till Malin direkt och vi for ut med Lectus♥ och Kismet! For först två vändor i backen och sen red vi på parkeringen, Lectus va huuuur fin som helst!! Han va så sjukt fin och rolig att rida så de va inte klokt :o Sist jag red han busade vi ju som bara men nu red vi lite mer seriöst i slutet.. Malin va så duktig och galopperade barbacka med katten! Pysslade med han efteråt medans malin smorde saker och så.. han startar ju imorn :D
Fick skjuts med malin in till vasaplan och tog bussen därifrån.
Imrogon blire bergsåkeeeer med malin ksk linnea och ksk vickan:)
Nu ska jag banne mig sovaaaaa, fattar inte varför jag har börja bli så ttrött på kvällarna:( Aja gonatt på er:)


23 Februari

Idag fyller mamma 40 år :O Värsta gammtanten ju:(
Därför har vi ätit lite tårta och så ikv:]
Va annars i skolan idag, gick bra och sen skulle jag igentligen till bebis men va tvungen åh fara hem:( Ville ju dit och mysa! Men ska höra med Sandra om jag itne kan få komma ut nån annan dag:)
Känner att det blev ett kul inlägg, verkligen! Men jag och Wilma ska ut på en sista kvällspromenad och sen ska vi sovaaa :D

22 Februari

heej, va ledig idag :D Skulle hjälpa till på inspelningen hos catarina och det gick finfint :)
första gårngen dom for ut så tog dom Badtothebone och Maggie, andra turen så blev det Angela och Dramagueen och sista svängen så körde catarina Van Gogh.
När jag va klar där så gick jag över till travskolan och gjorde ingenting, gick till akselis stall och hjälpte malin:]

Pratade med valde imorse så sku rida Sulan♥ idag :D Red med Linnea och Babsan och allt gick jätte bra och han va ovanligt pigg, babsan som för en gångs skull travade snabbt med linnea på ryggen och inte i vagn fick gasa lite och sulan följde med, sen snubbla han till med bakbenen och de blev galopp.. Hade isklumpar under skorna så tappa ena stigbygeln och sen kommer jag typ inte ihåg så mke mer än att jag ropa Linnea (a)
Tur va iaf att jag landade i snön ;) Han trampa på min redan trasiga lilltå och landade på höften så inget värre än så som tur var! Hade ju väst som tur var :D men satan vad rädd man bli när man tappar andan..
Tog in nunus när ja va klar hos sulan och satt i köket sen for jag heeem :)
Har duschat och pluggat matte och nu jäklar ska jag sova :D:D:D:D:D:D:D GODNATT


...

Hade Siler Star på ridningen idag och det gick som bra:) Hade fri ridning i ca en kvart och sen vart det nån övning med avsaktningar och skänkelvikningar..
Nu ska jag duscha och sen ska jag gå åh sova ;) Tidig morogn imorn, ska till travet är inspelning till programet dom gör om catarina så ska oxå va där.. Bli nog kul!
Sen ska jag vidare till Arnes stall och kankse rida Bebis eller bara myser lite..?
Aja hörs imorn:)

 

21 Februari

gud så bra jag sov i natt :D Har typ aldrig sovit så bra
Kan ju bero på att ja bara sov tre timmar i lördags.. Mamma hade varit hos annika med marie per sara och åsa så hon kom hem vid fyra och själklart hade hon ingen nyckel utan va tvungen att ringa mig så jag kom och öppna-.-
Kunde inte osmna om efter de

Annars vare en bra skoldag, hade ingen franska så sluta tio över två :DDDD Hatar franska mer än allt.
Nu har jag varit ute med hundarna i 30 min ksk och slängt in tvätt i tvättmaskinen:) Ska göra middag lite semare och sen drar jag till hippo :] Skriver säkert nått ikv, hejjs:)

20 Februari

jobb hos catarina idag, jätte jätte skönt att vara på travet!
Felicia hade morgon i travskolan så hon hjälpte mig med att ta ut hästarna, dom blir så stressade om dom går ut en i taget nu när dom inte är så hemmastadda "/
Släpade ut massa hö i hagarna och sen mockade jag och fyllde hö, sprnag över till travskolan för att hämta en jacka men fastnade kvar där haha :rolleyes:
mockade och packa hö även där och sen mys med mangebus♥
Vid tolv gjorde jag och fillan lunch, nudlar ;P

Catarina kom vid kvart över och då tog ci in Bright och Walkinthepark..
catarina körde dom och sen hämtade vi in Angela och Dq, jag körde angela och hon dramaqueen.
Körde långslingan och det gick super!
Sprnag direkt efter det över till traskolan igen där mange väntade på att komma ut och röra på fläsket, haha
felicia körde durra med oss och vi körde omkörningar på rakbanan 5 vändor + ls! Han bara dummade sig och galoppera och höll på de 2 första vändorna men sen släppte det som och han travade som en gud :D :D han är verkligen jordens finaste när han vill!
SJukt fin va han i slutet!! Selade av och strechade han, skyndade över till catarinas stall igen och kvällade där :)

Såg förresten att Lectus kom med men inte kismet, han va typ 6e reserv elr nå..:(
tänkte bju på bilder från idag men det funka inte att ladda upp dom så fixar det imorgon:) eller jo en gammal bild funkade att he upp, men bara den här nedanför..? haha konstigt ;)

aja prinsen min och en kossa till vänster där?

19 februari

åååh såg nu att erik saade va me i melodifestivalen men har inte hört låten, han brukar ha bra låtar (a) haha
Annars har dagen gått ovanligt snabbt, va upp vid 8 för kunde inte sova längre och låg i sängen och drog mig. For vid kvart över nio till travet för de va provlopp, selade brorsan för emil kom aldrig och tänkte att han bli väl sen så lika ra jag gör de, cattis va nämlligen inte där utan hon kom senare.
Babsan gick provlopp med malin oxå..
Johanna och Eva skulle ha födelsedagskörning så kollade på när dom selade och sen tog jag cykeln ner till malin och vickan :)
Efter vi va klara där så for vi och skodde Snunus.. Fixade tant barbwire och sen for vi och åt på Tegs grillen :D
Vi myste lite med lectus och kismet sen for malin hem och jag gick över och kollade lite snabbt hur det ser ut i catarinas stall nu, och herregud vad fint hon gjort!!! Helt sjukt, ser inte ut som samma stall :o Sjukt fint vare tar kort imorn som ni får se:) Är på travet imron och jobbar, sjukt skönt så man inte blir så ensam hela tiden :/
Felicia har morgon i travskolan så de bli finemang :D
Annars så ska jag köra mangebuuuus imorn, kanske rida Sulisen♥ annars vet jag inte riktigt vad som händer..
Hoppas Lectus och Kissekatten kommer me på bergsåker på fredag!!:D haha



Malins bild på tokarna:)

18 Februari

gokväll:)
Va helt inställd på att eng läraren inte skulle komma idag men självklart gjorde hon det och hade inte plugga glosorna nånting... hade typ 40 st-.- men de gick bra ändå:]
Slutade vid tjugo över ett och pappa hade handlat så han skjutsade mig till travet. Kom dit och tog in mange på direkten och dränkte han i pälsglans då jag inte haft nån på snart två veckor haha länge för att va jag iaf;)
For ut och körde och han har inte gått nån gång under veckan så for ms så han fick röra på fläsket. Han va överpigg och låg på som en galning, och att skritta i början va nästan bara att glömma, han kasta med huvet hit och dit och va hetl galen -.- När jag sen lät han trava så skuttade han fram och jag är ganska glad att han hade slaggjord.. ;] Han va ganska fin men sprnag snett:( 
Terese kom förbi och då passade vi på att fixa mitt och ewes presentkort, har ju på 360 spänn nu så undrar vad jag ska köpa,
Imorn ska babs gå provlopp med malin för linnea är i norrköping typ..? Så ska hjälpa henne med de :]
På tisdag är jag ledig, ska va med catarina när tv4 kommer och filmar och så ville dom fråga mig om saker:) sköönt!
Ska gå och lägga mig nu.. ska upp tidigt imorn som vanligt:(

17 Februari

asså mitt har har fått nå cp så det är electriskt hela tiden! spelar ingen roll om det är fuktigt eller va som helst:( ååh
Det var svinigt kallt så jag kunde inte fara till travet.. ändå inge kul åh va där när det är så här kallt.
Hade tur idag för karolina våran eng lärare va sjuk så slutade tjugo över två :D I övrgit har dan gått assnabbt! För ludmilla va oxå sjuk så hade en vikarie som heter Abeba, hade henne igår på matten oxå och det måste vara den mesigaste läraren jag haft, men ändå ganska skön.. för vi får göra vad vi vill och hon säger bara att det är vårat fel om vi inte jobbar och då blire typ automatiskt så att man jobbar..? haha javenne men jaa :)] Känner att ögonen börjar bli trötta så ska gå och duscha nu:]


16 Februari

har inte hänt nått spec idag heller, va på akupnktur elr hure stavas efter skolan och de gick väl bra.. hade ju tänkt fara till travet och köra mange men fick inte för mamma -.- men imorn ska jag dit om de inte är för kallt, nu är det bara -31 här hos mig (y)
Catarina flyttar in unghästarna till travet imorgon så på söndag är jag på travet och jobbar :D
Har inge kul att skriva känner jag.. men aja hejdå:)



förresten så har lill-babs flyttat till ett nytt hem:( Lillgummsan, men hon får det nog super bra där! Bara alfons kvar nu..


15 Februari

hej! Har inte hänt nått spec idag så kommer några bilder ist! :D har orkat redigera nån för skojjs skull men det va så drygt så palla inge mke ;) Har typ tagit bort mig på en bild, redigerat bort grimskaft och sånt :D





















jag vet jag är ful klaga inte











tackohej:)

Alla ♥-dag!

Hej!
Har ju som inte skrivit nå kul i helgen men kan ju skriva nu vad osm hänt..

Lördag: Va upp tidigt och for till stallet och körde Mangebus♥ men felicia och ligist. han va fin men inte så fin han kan vara, tog det lugnt och körde lite omkörningar i lugnt tempo på raksträckorna. körde svidjan.
For hem till felicia och vi åt lunch, duschade och fixade oss och sen for vi till travet igen för att göra iordning i spiltan där ponnytravgalan skulle vara. Ingen kom i tid eller jo vissa gjorde ju det men inte många så vi va tvugna att vänta till typ tjugo i fem innan vi kunde börja, skulle börja kl fyra-.- Blev årets kusk kat A så de va ju superkul :D Resten av kvällen vare bara melodifestivalen och sen sova..

Söndag: Upp tidigt och for till Catarina, fodrade och gjorde morgonsysslorna och fixade extra fint i DQ och Angelas ligghall med nytt spån och allt! Backade upp Badtothebones saker från när han tävlade i Boden, smorde selen och allt sånt.. Skulle ju egentligen ta Maggies och Vg´s oxå men kände att det är bättre att jag hinner ut och rida Btb och Vg ist så for först ut på en tur med goggis. Han va snäll och fin som vanligt :) Skulle sen fara ut med Btb och hade pysslat extra mycke med han och skulle he på sadel, sadelgjorden som är på gränsen att den går igen i vanliga fall va på tok för kort nu! Va typ 1 dm från där man sku spänna fast den när man dragit ut resoren allt som gick och jag tror jag höll på med det dra i 20 min innan jag gav upp, så det blev en lugnare barbackatur :D Han av jätte skön att sitta på men vääääldigt studsig i traven så höll på att flyga av hela tiden ;) Tur catarina har så snälla hästar!
Pappa skjutsa mig vid travet eftersom det var trav och jag gick direkt ner till Bojan och Victor som hade med sig Flavio, Sangria, Blacken, Nobi och Yatzy:) Dom behövde hjälp med selning så hjälpte dom med de och hästarna var bara fina! Flavio va femma och de va första starten iår och sprang riktigt bra så de va kul!

Idag Måndag: Alla ♥-dag idag.. Skola och sen hämta mamma mig för hon va ändå i stan. Bytte om direkt jag kom hem och for och hämta matilda och sen till hippo. Fick valle och han va jätte fin, mke finare än för ett år sen! Gjorde nå dryg övning men de gick väl bra :) Knäet svällde dock upp jätte mke efter det så tror jag måste ta det lite lugnare med ridningen nu då jag har börja få ont hela tiden som förut :( Ååååh bara det inte blir som de va innan jul, de va hemskt!

Nån bild får ni som jag skrev igår, men orkar inte lägga in nå många kommer mer imorn :)

dukningen



lasse blev årets A-ponny så han fick ett finfint pannband!




fillan:)


13 februari

jag orkar inte skriva nått.. måste sova för håller på åh dö;) Men jag bloggar imorn! :)

fin väder vare idag iaf :D +11 grader!

12 Februari

Hallojsan, har precis kollat på melodifestivalen ett tag och innan det så vare det ponnytravgalan, det började redan vid fyra men hjälpte till med maten så va där vid kvart över två! Allting gick väl bra och så, bilder kommer imorn.. Körde mangebus imorse med felicia och ligist, han va sjukt fin men lyssnade inte på smackningar och reagerade inte ett dugg av nånting som han brukar:(
For hem till fillan och duscha & fixa mig vid 12 och for därifrån vid två. Så sjukt trött så måste lägga bort datorn nu;) Ska duscha och fixa mitt Sönderfrusna öra.. Förfrös örat i torsdags när jag va ute med blackmannen och då kände jag inte av nånting i örat så sket i hjälmhuvan när jag for ut med benny oxå. Det slutade med ett besök hos doktórn som sa att om jag inte tar hand om örat och smörjer de så kan de typ smälta sönder? lät jätte konstigt haha:]
Men vi höres, ska till catarina imorn och sen trav.:)


11 Februari

håller på att somna men skriver ändå!
Va i skolan idga, allt gick fort och slutade vid halv två men mamma skulle hämta upp mig vid två så snodde teas skåpnyckel så hon inte skulle kunna gå ifrån skolan så ja sku bli själv;)
for till travet och selade tant barbwire med linnea och for ut med tandemvagnen! Hade lectur på släp och de gick usperbra:) For hem ganska snart efter vi gjort iordning babsan och jag myste lite med mangebuus♥
Väl hemma så försökte jag leta fram nå kläder till ponnytravgalan men inte fan hitta jag nått :( Ringde Fillan för att få lite tips men de gick som inge bra.. Vi la på efter 1h och 20 min typ och under den tiden hade jag inte gjort nånting! Jätte kul.....
Men slängde in lite tvätt i tvättmaskinen och har lagt iordning lite grann till imorn iaf!
Måste sova nu,. godnatt:D


sommar skulle inte sitta helt fel kan jag lova


till felicia


10 Januari

Hallåhallå!
Hunnit med mke idag!
Vaknade vid sju och såg smset från victor om att de inte skulle in till banan med småhästarna så kunde inte åka med dom ut till brån, kolla upp bussarna och bad mamma skjutsa mig till vasa så jag skulle slippa ta hsund bussen.. Mamma skjutsa hela vägen ist för hon tyckte synd om mig att jag skulle åka buss ;) Snällt iaf!
Kom dit vid kvart över 8 och mockade och fixa runt i stallet, gick in och fikade och sen hämta vi in lasseliten, anders åströms häst, roger och Black mannen.
Jag skulle rida blacken och resten skull eköras, va över ett år sen han blev riden så gick ut ett tag före för å se om han dummade sig något men icke! Va snäll som ett lamm och va lugn och fin:)
For en ölång slinga och sen gasa vi lite på rakbanan på vg hem, han kändes jätte fin!
Vi åt lunch och sen plcoka vi in Finhästen, Sune och Benny..
Benny hade aldrig blivit riden så trodde jag skulle ligga på backen efter en halvmeter.. men De gick hur bra som helst, han va dock svinhet i början!
Låg på som ett as och hade så ont i armarna att dom skakade och va blåa:( Första kilometern va svansen rakt upp i vädret och han blåste upp sig och studsade fram men sen blev han lugnare och vart sjukt ifn!!! Har aldrig ridiet en så fin häst :D:D:D steget va uuuunderbart och de kändes som att man svävade fram!
Allt gick bra då oxå och när vi kom tillbaka fodrade vi och grejja runt.
For hem och Victor körde mig hela vägen hem! Sjukt snällt:] slapp jag ta bussen iaf;]
Har kolla på tv och städat ikv.. nu blire sängen och sooova:]]]

IMORN ÄRE FREAG :D TAGGA HELGEN!

världens finaste Bennys öron^^


Gomorron:)

Ligger i sängen med utslag över hela kroppen (Y) Fick nån allergi sak igår när jag va med kaninerna:( Men nu måste jag kölä på mig måste till bussen snart...


Till victor idag!


9 Februari

Han aldrig blogga nått igår för va så trött.. Blev aldrig att jag red Sulan iaf, dom hade kört han så då tänkte jag ist fara förbi och kolla hur det va hos Arne med hästarna. I stallet träffade jag sandra och hon fråga om jag ville rida så de tacka man ju inte nej till ;) Bäbis va jätte duktig och va inte det minsta dum eller så! Hon har ju blivit en stor tjej nu :D tre år hallå :o Efter de tog jag bussen hem för jag va så trött.. Kom hem typ 18.15 och tänkte åh vad bra då hinner jag säkert till middan, men när jag kommer hem och kollar om dom har ätit så bah nää vi trodde du skulle hem sent ikväll så vi gjorde inge till dig. Blev ju självklart på asbra humör och sprang ner till mig.. Somnade direkt och ahr aldrig varit så skönt att sova!!! Vaknade nån minut innan väckarklockan och skoldagen har varit asskön! Börja med drygsvenska och Franska, efter de bild som vi inte gjorde nått på och efter bilden hade vi hål från 11.05-13.25 för de va ingen matte så ja och tea drog till stan och åt på donken och kolla runt på hm och rut m.fl:) For tlb och hade musik, kolla på en film med en vikarie som lärare..
Hade SO efter de och dom lektionerna går alltid asfort och sen slutade vi :D For och köpte ett par nya skor och sen hem och sova ett tag, åt middag och sen fick jag nå rygg så har städa mitt badrum och sorterat alla nagellack, hårprodukter smink och ja allt! :D Bara rrummet kvar att städa.................
men nu håller jag på åh somna, fattar inte varför jag är så trött hela tiden? Så godnatt<3


så söta!


Mobilblogg!

Hallåhallå:) Sitter på bussen nu på väg till Röbäck.. Slutade tidigare så kunde ta en tidigare buss.. Hade skidor idag på idrotten och jag suger på de, fick jätte ont i knäna av de oxå-.- Hata vintern! På NO lektionen så gjorde vi ingenting, satt och "planerade" inför alla <3dag då vi ska ha fika och film på matten och no lektionen:) Slutade typ 40 min tidigare där oxå så har varit en slapp dag! På median filmade jag och Amanda hela skolan för att jobba i Movie Maker och läraoss de.. Ska snart hoppa av så kan typ inte skriva mer;) Men ska rida sulan idag iaf :D

7 Februari

♥gokväll:]
Kom hem från ridningen för ett tag sen har duschat nu och sånt..
Hade världens finaste Dixon idag och vi hade hoppning, hade en apigt tråkig övning och gjorde ingenting:( Dixon va ganska trög idag, inte på humör för hoppning iaf men han är bäst ändå :D
Skolan iddag har gått asfort.. Skulle visst på behandling av knäna med Tea så vi kunde inte gå på franskan/spanskan....... Va på stan och tjockade oss på donken och sen kom Julia Westerlund och vi tjockade oss ännu mer ;) Gick runt i några affärer och sen såg vi Axel och Larsa :OOOOOOO hahah men jag for till matilda då, vi kolla lite på tv och sen åt vi middag bytte och och for till ridningen:)


Imorn ska jag ut med Sulan gäller bara att få tag på en sadel.. :/

6 Februari

varit ute hos catrina idag, allt har gått bra och gjort mke saker idag! Fodrade och gjorde stallet som vanligt och sen for jag ut på en långtur med Van Gogh, han va super fin idag :D När jag kom tillbaka borstade jag han och myste lite och sen fick han gå in i boxen och torka.. Fyllde lite hö och sen tog jag in Badtothebone och sadla och for ut, han va finare än finast idag!!! :D:D Har aldrig varit så fin faktiskt, inte när jag ridit iaf.. Han va astaggad så lät han springa på lite granna, galopperade i en uppförsbacke på väg hem och han bocka och bocka hoppade fram och tillbaka och va så sjukt söt för han va som typ en treåring ;)
Catarina kom hem och jag tog in Angela och Dramaqueen och sela medans hon körde, när vi va klar me dom tog vi in tvååringarna och hon for ut och körde dom..
Kvällade och sen kom Loa som skulle sko några, jag och Catarina skulle egentligen till travet och måla i stallet men då hade hennes bil inget batteri så vi tog oss ingenstans:( Åkte hem med Loa och har kolla på solsidan och duscha och allt sånt, sitter i sängen med datorn i knät nu och håller på åh somna... godnatt

5 Februari

hejjsan!
Sitter och halsover nu framför datorn och är heelt död!! Hunnit me mke idag, hade morgon på travskolan m emma och vi va klara ganska snabbt. sen vare provlopp och hjälpte emma me mangebuus<3 ALlting gick bra och han såg ganska fin ut idag! Han tappade en tand oxå, den hängde ut ur munnen och va helt lös så matias syp peta lite på den så rammla den ut :D Stora killen ju!
Efter de så gick vi lite med brorsan som har fått ett sår på vä fram och är jätte halt, saga sparka han :/
Amanda hann inte köra snagenag så hon bad mig longera henne så jag gjorde de, hon va asstel i början och kunde knappt gå på volten men sen efter ett tag släppte allt och hon blev sjuuuukt fin! Har aldrig sett henne vara så fin!
Men jag måste sova nu, ska till catarina imorgon:)

Några bilder får ni iaf:)

världens finaste sulan :D



tanden som hängde ut:]


tanden :D


4 Februari

kom precis in från en lång promenad med Wilma och Robin, gick till nått ställe jag aldrig varit på förut och va väl ute typ 1 h..
De har varit en familj här som har kollat på valparna och kmr ev köpa Lill-Babs :( Men hon får det bra där tro ja då, barnen är 12, 14 och 18 så de ä rju inte nå dryga snorungar iaf.
Hade helt ställt in mig ända sen i måndags att vi skulle sluta 11.25 idag men då hade läraren fixat en vikarie-.- Fast de blev inte en så jätte dryg lektion även fast jag hatar slöjd mer än allt annat! Slutade halv två men gick kvart över så jag skulle hinna med bussen. Alla tavelsjöbarn följde med då oxå för dom skulle ta vindeolbussen från stan och hem:) Kom dit och bytte om och gick till Sulan direkt nästan, Heiki va där så de va ju tur! Han va sjukt taggad idag och låg på som jag vet int vad, han va rädd för minsta lilla sak och va helt galen!! Förut har han bara skyggat för aker ibland och varit seg som sirap men han har verkligen piggnat till :D Red slingan och han va sjuuukt fin!! :D Han gick tom i form på raksträckan, dock i skritt men man ska ju börja med nått.. Pysslade med han efteråt och sen gick jag på shoppen och kolla på vantar.. vet inte varför igentligen för har ju tusentalsvanntar men inga som är mellan varma ;) Kan oxå meddela att mina tår va lagomt frusna då jag ridit med crocs och  bara ett par sockar:(
Gick tillbaka med jackan till malin och sen gick jag till laktja för hade så lite åh gör.
Fick ta bort framskorna på yamse för ohn skulle sko och de va askul :D Men knäna va som lagomt döda efteråt :P
For hem efter de och har duschat och så.. ska sova nu för är helt slut i kroppen och har morgon med emma imorn!
Godnatt


3 Februari

varit i skola nidag och de va en dryg dag-.- allat gick assakta och har haft så sjukt ont i ryggen :( For till travet och skulle gå och hämta kläderna i skåpet och byta om men då hade nån dryg jävel lås mitt skåp!! Jag kan inte koden så de va ju inte så smart av mig... Fick låna en jacka och så av malin så de va ju tur de, hjälpte malin med åh mocka och sånt.. For ut med mange ikväll oxå och han va inte alls rolig att köra idag:( Stog på bakbenen när jag sku hoppa i vagnen och bara va dryg:( Känns som att han är helt död i höger sida av munnen och travar jätte dåligt med vä fram:( Pallar inte skriva mer idag ska sovaaaa:]


2 Februari

gokväll:)

Skolan idag som vanligt.. Hade sveska omprov och vi fifck bara skriva om de som va fel på provet vi hade i typ höstas så de bllev väldigt lätt.´Ökade poängen men 13 poäng så är nöjd:]
Mamma hade varit med valparna hos veterinären på besiktning och kollat Wilm aoch sånt så hon kom och hämta mig och skjutsade mig till travet! Kom dit och bytte om, gosade med mangebus och sen gick jag till catarina som va ute med maggie och körde banjobb.. Hjälpte henne medhästarna och sen gick vi och åt en macka uppe i "ny stallet" och sen  målade vi lite i selkammaren, kommer bli sjukt fint när det blir klart :D Låter det som iaf;)
Skulle rida Sulan idag men då va de samma sak som igår, allt såg kvällat tut och han hade lindade ben.. ringde heiki och han bah Nää asså han har kört idag igen men de vore bra om du kan rida på fredag., Så får väl se hur de blir med dedär.
Drog ner till malin sen och gjorde ingenting typ, fyllde spån gjorde hö och krafft och borstade lite :) Sen va jag i travskolan typ aslänge och sen kom pappa. Borde ha pluggat ikv men de är så sjukt tråkigt så ist har jag fixat naglarna och rett ut håret (; Menmen nu väntar sängen, har sjukt ont i ryggen så kan knappt gå rakt, ont i öronen känns som att helvetet i öronen börjar dra igång igen -.- har oxå ont i halsen och när jag va ute med robin och råka tappa han och han drog iväg så ropa jag på han och nu kan jag inte prata (Y)
Haha känns bra(:
Linnea hade skrivit upp att ja ska köra mange imorn så det blir ingen behandling och inget plugg. känns ovärt att ställa in de men aja
Stackars mange blev sparkad av jävulsaga på näsan idag:( Dumjävel saga:((



1 Februari

Yes äntligen februarii :D
va i skolan idag, helt okej dag eftersom vi hade elevens val hela eftermiddan!
For till travet och det Regnade(?) när jag gick från bussen.. Typ redan vår?:D
Bytte om och gick till Valdes stall för skulle ju rida Sulan idag.. men de va släckt och stängt och han hade lindade ben och allt så ringde heiki och fråga om jag sku rida.. Men nej då hade valde kört intervaller med han idag haha, tur han har bra minne ;) Men imorn ska jag rida han ist:] Va ett tag sen nu så de ska lbli kul:)
Pluggat lite nu ikväll eftersom vi har svenska omprov imorn, pluggade dock inte svenska utan kemi haha
fattar ndå inget av sveskan så kändes ovärt.. prov i kemi på torsdag kan inget där heller men får väl göra mitt bäst..:]




RSS 2.0