31 Januari

SISTA JANUARIII :D:D Sommarn är snart här!
Hade camaroidag, äckelponny enligt mig.. dryg, seg, stel som en pinne och fattar ingenitng av hjälperna-.-
hade nån dryg övning oxå så på ena långsidan skulle vi öka traven över typ 5 bommar och 2 meter efter de skulle vi göra halt.. sen igång igen i ökad trav och öker bommar igen.. på andra långsidan skulle vi göra först en 10 m volt i början och sen följa klångsidan i galopp, och i slutet skulle man göra en 10 m volt i trav:)
Imorn tänker jag då fara till skolan, bara onödigt att sitta hemma.
God Natt :)

godmorgon!

Haha vaknade nu igen, va upp vid halv sju och gjorde mig iordning men mamma ville jag skulle vara hemme bara för jag sagt att jag har ont i magen.. hon trodde jag fått magsjuka men jag gissar att de va för att jag inte åt nått mer än en macka igår:) Så nu är jag typ´helt som vanligt igen.. hoppas jag kna fara på ridningen!!

vi har förberedand eoch jag vil ha diiiixon<3


30 Januari

Gokväll:)
Har varit ute i Ström hos Catarina idag. Vart mycke pyssel med hästarna och for ute på en långtur på Badtothebone med Catarina och Frank som körde Maggie. Fikade och sen for Catarina ut med Walkinthepark medans jag selade Bright:] Vi for ut en kortis med Bright och sen kvälla jag och for hem.. Kul nr de händer lite i stallet!
Sen är ju stallet på umåker Catarinas så då kommer jag vara där och ta hand om hästarna på söndagar tror jag typ.. Skönt att ha nån kompis som man kan fara ut med nån gång sådär:)
Har sett på Solsidan ikv och plugga kemi med mamma men fattar ingenting av dedär och blandar bara ihop allt om molekyler atomer joner och ja allt som har me det att göra:( Har prov i de på torsdag känns ju lagomt kul
Skola imorn, inget speciellt:) Ridning på kvällen m Matuuulda♥
Ska se om jag hinner rida världens bästa sulan oxå:)

:)


asså..

jaa asså jag försöker på nått sätt få bloggen lite finare men jag fattar ingenting av alla koder och grejjs så nu är de iaf nått nytt men de ser förjävligt ut!!! :( Ååååh


29 Januari

hallåhallå:]
Va provlopp idag, hjälpte victor med att sela yatzy, nobi, raska och nån som sluta på faradiba typ;)
Alla va fina och så.. Blev trampad av yatzy nr jag ledde in henne i stallet och hade bara crocs så min lilltå är helt trasig nu (y) Hade fått de att sluta blöda men när jag selat av mange och sprnag ut med vagnen så halka jag och lyckades trycka till lilltån så de börja blöda igen:((( De gör asont!
Mange va väldigt lat idag och inte som han brukar:( Han va jtte slö och regarea inte på nånting typ.. inte ens skuggorna som han typ bruka tvärnita för varannan meter.. 
Valde va förbi och sa att jag ska rida sulis varje dag nu :D Bästa sulan♥
Imorn blir det catariiina.. Vet itne om de är nått speciellt som händer men tror goggis har kommit hem från janne nu:)

vrldens bästa mangebus:D

provisloppis today

gomorron!
Provlopp idag.. Ska köra mange och kanske rida åt valde efter provloppen,
sen vet jag inte riktig vad ja ska gö:) Hörs ikv


åååh

jag förtår inte hur jag kan vara så sjukt klumpig?!
Råkade drar ner datorn från säger så den skrapar upp hela jävle foten och 1 glas och 3 s¨kålar går sönde-.-
bra jobbat anna!

28 Januari

hann aldrig blogga igår eftersom det var trav och jag va helt slut när jag kom hem.. Slutade tio över tre igår typ och tog bussen till travet, gick på 10 min från rbk till travet, stolt :D Kom dit och åt middag och bytte om sen sela vi tanton barbwire som skulle ut och värma ca en timme innan loppet. Hon va super fin i värmningen tyckte linnea, men den klantskallen trampa av sig båda skobeskyddarna? haha blir inte förvånad;)
<sen efter ett tag sela vi på igen.. hon blev femma :D Ibland så kan hon faktiskt!
Linnea skulle köra lopp tre så jag gick ut och gick med Babsan och sen duschade jag henne.. Bandagerade med snö och så:) Linnea blev trea i loppet hon körde sen! Efter de så gick vi ner til Erica Sandström och hjälpte henne med Nordeld och Nordmin, Normin blev två så de va kul! Nordeld va ganska så sist.. Malin och Kismet blev trea så de va en bra dag!
Gick upp till travskolan igen typ fem över halv 10 och for typ då.. Kom hem och blev en promenad med vovvarna på 30 min, snabbduschade och läste igenom engelskan och SOn till idga eftersom vi skulle ha prov.. Har aldrig sovit så bra osm idag, sjukt trött efter igår! Enegelska provet idag va faktisk tlättare än vad jag förväntat mig! Och SOn va typ de lättaste jag nånsin gjort!!! Hoppas jag får godkänt iaf ;) Slutade halv två och va på stan ett tag. Mamma skulle igentligen till veterinärren med valparna idag men de blev inte så eftersom hon är sjuk,
Åkte hem vid halv 6 för orkade inte fara te travet och köra.. Kör imorn ist:)
Alla i familjen har fått vinterkräksjukan utom jag! Så har tom börja gå in via min dörr och har låst båda dörrarna "in i huset" för jag tänk då fan inte vli smittad!!
men nu ska jag hitta på nå roligar än åh sitta här och dryga ;)


bara för att somarn äger!

Bussjäveln..

Ååh mamma, ludvig och pappa har Fått vinterkräksjukan.. Och jag hade planerat att ta en liten sovmorgon idag och åka med mamma men då kom mamma och väckte mig kvart över 6 och säger bah jo du jag har magsjuka så du får ta bussen idag. Bussen skulle gå 07.20 men den kom kvart i åtta, den tiden den skulle vara framme! Men vi kom fram tillslut och hann med 1an till skolan.. Kul att man missar lektioner pga bussjäveln-.- Ska ha matte snart Hejdå:)

Bussjäveln..

Ååh mamma, ludvig och pappa har Fått vinterkräksjukan.. Och jag hade planerat att ta en liten sovmorgon idag och åka med mamma men då kom mamma och väckte mig kvart över 6 och säger bah jo du jag har magsjuka så du får ta bussen idag. Bussen skulle gå 07.20 men den kom kvart i åtta, den tiden den skulle vara framme! Men vi kom fram tillslut och hann med 1an till skolan.. Kul att man missar lektioner pga bussjäveln-.- Ska ha matte snart Hejdå:)

26 Januari

hallojj:]
Varit i skolan idag.. inget speciellt har hänt,
slutade en kvart tidigare alltså ffem i tre så tog bussen till vasa och sen rbk bussen till rbk och gick drifrån.. GGick på bara en kvart idag :D i vanliga fall tar de typ 20.25 min;)
Kom dit iaf och läste igenom engelskaläxan och sen kom linnea och vi gick och hämtade lasseman från kliniken, han fick kolik igår på dan och har fått övernatta där inatt:( Han va då pigg och glad nu så de r ju bra!
Pluggade ännu mer engelska medans ponnysarna va i skritten och linnea va ute med tant Barbwire..
Vi smorde upp babsan saker för hon ska start imorn :D:D Hoppas de går bra nu!!

Trav imorn på Umåker första start 18.30.. Sulis is starting :D Babsan is också starting! Känner att min engelska är på topp och att jag verkligen kommer få godkänt på provet vi har på fredag-.-
SO och Svenska prov oxå så bara te åh plugga sönder hjärnan idag för kommer inte palla imorn eftersom travet håller på vldigt länge :/

jordens underbaraste varelse, saknar dig mer än allt annat på jorden.


älskadefinasteälsklingfanvadjagsaknardig.

Jag tror jag är en man..

En kvinna förväntas vara vacker, sminkad, fräsch, välklädd, smal, uppföra sig väl och vårda sitt språk. 
Publicera detta på din blogg om du börjar misstänka att du är en man.



så sant så sant


25 Januari

Hallåhallå:]

Håller på med att rensa garderoberna! Har hittat en åpse från gina med helt nya kläder i hahah;) Det är sjukt mke fula gammlla klder som är i stl 134 känns ju värt.. rensat ut alla fula saker och de är inte mycke som är kvar nu! Har då inte gjort nå kul idag, skola och sen på stan ett tag.. for ut till travet en snabbis och sen for jag hem.

Nu ahr det gått två veckor sen jag beställde från hööks, de har fan fortfarande inte kommit :o Åååh jag vill ha sakerna nuuu!!
diss till hööks:(

Ska fortsätta städa nu så hare b:D

i want sommar


24 Januari

hejhej:]
Ingen speciell dag idag.. bara tråkat i skolan och sen stressat hem för att byta om.
Vi hade teori idag :) Longerade oliver och zamigo.. Blir nå roligare inlägg imorn tror jag ;)

hade brA :D

världens finaste titan<3


23 Januari

gokväll!
Varit och jobbat hos catarina idag, gick asbra och va klar redan 08.50. Smorde massa selar och huvudlag och myst med fölisarna fram till 11 då jag gick in till catarina och åt pytt i panna, inte min favorit men ;) Efter ett tag kom petra och så satt vi och prata ett tag.
tog mig ut på en långtur med Badtothebone, sjukt härligt! Solen lyste och de va ksk -15 grader :D Red längs vägen en bit och sen in i skogen och ner till marinan. Han va jätte fin :)
Helena hon som äger Coal Trader de fölet somstår där kom förbi och vi tränade på att stå uppbunden i stallgångne och borsta på henne :]

For hem kvart i tre och mamma skulle ha nå medicin från apoteket så for vi sjukhuset och sen jula på mariedal..
Nu i eftermissag har jag inte gjort nånting, bara suttit vid datorn och inge mer ;) Ska se solsidan om en haklvtimma och sen duscha..


Och jag ska he upp bilder på valparna sen kanske, och på byxorna ;d

reklam

besök natalies och moas blogg :D

www.monteryttarna.blogg.se


:D

följ min blogg på bloglovin :D

http://www.bloglovin.com/blog/2103079/annaeeeb?claim=pyp3a3zyeav">Följ

22 Januari

hallojsan:)

Har precis ätit middag, äckel lasagne :(
Mange va ultra mega super fin idag :D han har aldrig varit så fiin!! For lillaslinganx2 och de gick bara fint!
har inte gjort så mke idag faktiskt.. men tog in malins hästar vid typ kvart i fem och pysslade med dom, sköljde bort kyllera och sånt:] 
 
har tänkt på en sak, jag beställd efrån hööks förra tisdagen och de har fortfarande inte kommit?! Tar de verkligen så lång tid? Beställde ju via internet så dom borde då fått beställningen dan efter? aja nån gång kommer grejjerna iaf :)

mamma va på stan idag och hon hade köpt rosa mjukisbyxor från team sportia, asså vanliga team sportia fast i rosa.. assöta :D

Har ni något tipps om vad jga ska göra för att liva upp bloggen?:)

,

nu far jag till stallet! ska köra mange och sen vet jag inte.. ska ta in malins hästar vid 4-5 tiden iaf:)
Vi hörs sen:]

mange<3


21 Januari

halloo:]
har inte gjort nå spec idag, va en sväng Alburt för första gången på snart ett år :O han mådde fin fint och va pigg och glad, red barbacka och plumsade runt i skogen..
imorn sk ajag iaf försöka sov aut, sen far jag nog till stallet. ska köra mangebus och eventuelt rida Rebecca och Sulan♥

grålle :D


20 Januari

svar till en komentar,
Precis osm du säger så gillar jag inte iPhone 4G.. gillar inte designen och inte att de är så såligt med sändningen elr vare nu är men min 3g har gått sönder så behöv en ny:)

Hände inge speciellt i skolan idag.. haft två läxförhör och båda super enkla! Tog rbk bussen till böleäng och försökte hitta till fillan men de gick som inge bra så pratade med linnea så hon fick mig att hitta någolunda br aiaf ;) Åkte och köpte middag me fillan och linnea och sen tlb till stallet.. selade på ponnysarna och sen kom typ 30 pers som skulle på födelsedags körning. Allting gick jätte bra och alla va nöjda :D
Åkte med malin till stan och bussen skulle gå 20.35, va där fem i åtta så satt där och förfrös fingrar, tår, kinder och ja allt! hemma nu som tur är och ska snart sova så vi hörs imorn:)


19 Januari

Har int hänt nått speciellt idag.. bara skolan och stallet idag, körde mange och han va sjukt fin:D Han älskar backen så körde där och han va inte lite taggad! Bara te åh håll i sig ;)
Nä ska sova nu :)
gnatt

iPhone 4G♥

heeeej :D
varit i skolan idag, hade media hela eftermiddan och de ägde :D Höll på i photoshop och grejjade, har aldrig hållt på i ps förut för har inte fattat nått men nu fattar jag lite iaf ;) Satt och gjorde en bild på babsan och sen kom David, läraren alltså, och kollade och han tyckte att de va den absolut finaste hästen han hade sett! Så jag fick en läxa och de va att gör en bild med 4st bilder på babsan på, fattar nån? Asså jag ska klona fram fyra babsan på en bild ;) Så nu är den gjord och mejlad!
Jag tog bussen in till stan och satt och vänta på rbk bussen som va jätte försenad sen träffa jag Elin, sjukt länge sen jag såg henne! typ ett år sen nu.. :( Bussen kom 34 min sen och hoppade av vid volvo och gick därifrån idag, hade som inge bråttom så släpade benen efter mig och de tog kanske 30 min att gå (A)
Gjort massa matte i stallet idag och sen for jag hem, lustigt att jag alltid orkar göra läxan där och koncentrerar mig bra men hemma går de bara inte. For hem och på vägen hem frågade jag pappa om inte han kunde köpa en iPhone 4G till mig så skulle mamma slippa köpa en 3Gs till sig själv då hon kan ta min ju! Så de ska han fixa imorn :D :D lagomt glad sådära!

här är bilden jag gjorde:] Klaga inte, är den första bilden jag gör (a)


17 Januari

Jaa ni dagen har gått fort och har knappt gjort nånting, va ju i skolan och hade väldigt många lektioner idag men de gick bra. Slutade 20 min tidigare för lärarna skulle på någon konferans.. Åkte hem direkt och bytte om och åt middag och sen for ja till hippo, hämtade upp matilda på vägen oxå:) För ovanlighetens skull så red jag Dixon haha ;) Första gången idag i ny gruppen, de gick inge bra och de pga ridläraren :( Är van vid att få jobba mycket i skritten i början av passen men nu skritta vi ett varv sen sku vi trava direkt och de passar inte Dixon. Men i slutet blev han riktgt mjuk och fin och va väldigt fin :D Världens bästa är han♥
Nu ikväll så har jag gjort en sida i matteboken och nu väntar kudden!
GODNATT :D


Franska kvar sen du!

Jahaa nu äre bara franska kvar i en timme sen slutar vi :D Måst efara hem och byta om sen blire hippo!
Hoppas matilda kmr för är ju ny grupp så känner ingen :( Eller jo de gör jag visst, Alva och Engla men ändåå ;)
Skriver ikv hur de gått och så..



jag och lasse i första starten, han va så ful :( ser ju ut osm en prickig kossa:(

16 December

ja som jag sa igår så skulle jag skriva idag och de gör jag nu.. Har inte så mke att skriva om men kan ju skrivao m vad jag gjort i helgen :]

Igår: Vaknade klockan fem på morgonen och trodde att klockan va 11 så jag slängde på mig kläderna och väckte pappa som inte förstod nånting. kollade på kolockan ute i hallen och då varen 05.14 haha typiskt mig ;) Gick och la mig i sängen ett tag men kunde inte somna om så jag satte på datorn och klicka runt, vid sju for jag till stallet och de va -33 jävla grader ute-.-. hjälpte linnea med morgon sysslorna och sen gjorde vi iordning inför möhippan. När vi dukat och ställt iordning allt så for Linnea ut med Babsan och körde intervaller med Kismet och Malin, victor kom och han hjälpte mig med mange så nu kan man slå bort styltorna med hammaren :D Vi selade och for ut, men vickan stanna för han frös så mke ;) Ist roade han sig med att slå sönder våran dörr -.- uppsakttas, inte
aja möhippan blev jätte lyckad och alla va glada och nöjda, speciellt vi eftersom de va kvar typ en och en halv kladdkaka! Hahah
på kvällen for jag hem till wilma och väntade på bussen eftersom den skulle gå om 30000 timmar och mammna och pappa inte hade en tanke på att hämta mig:( va med kattungarna och sen gick bussen..

Idag: Jobb hos catarina och Felicia följde me!! Sjukt skönt att inte vara ensam där ute i stallet! Hade väldigt mysigt och gjorde allting jätte långsamt, lekte med fölen och borsta flisan.. sen kom catarina hem och hon gjorde varm choklad och vi fick mackor, kollade i hööks katalogen och prata lite med frank.. har inte hänt så mke idag :] for hem vid tre och vid halv fyra kom Ben och Emmeli:) Vi har ätit middag och sett på solsidan och dom for nyss, och jag ska sova nu! va på väg i säng vid fem men nu ska jag sova, godnatt :D

15 December

skriver imor n ist :)

...

Nu har provloppen varit och möhippan ska snart börja :)
Vi ska köra konbana med lillebror och jajja och så har linnea bakat kladdkaka som dom ska få! Ikväll blir de ut och köra mange, har inte hunnit det än..

gomorron!

uppe tidigt idag igen haha.. har varit halvvaken sen kvart över fem fattar inte varför, :(
Men tror jag far till stallet nu för pappa är också vaken :) ska köra mangebus idag :D


14 Januari

Härligt med nytt besökarrekord :D 214 st!
Va ju som vanligt skola idag, hade bara tre lektioner idag och he va SO, engelska och slöjd.. allt rulla på ända tills vi sku ha slöjd.. Har lenneart i slöjd och han suuuger, alltså seriöst han är världens sämsta lärare! Vi kom in i salen och vi råka prata lite för mke enligt han så va tvungna att gå ut igen.
stog där utanför i typ 20 min sen fick vi gå in igen -.-
Alla fortsatte prata och han typ satt och kollade på saker som de andra klasserna skulle göra.
tillslut efter 55 mins prat så bah skriker han hur högt som helst "men vafaan, va äre här för jävla klass håll käften nån jävla gång" alla börja asgarva och han bara fortsatte svära (a) Aja vi gjorde inget på slöjden och jag gick 20 min tidigare för ja skulle med bussen, tog bussen till stna och hann precis med vännäs bussen!
när jag kom till stallet plugga jag engelska, har prov om typ två veckor och nu för första gången i hela världshistorien så ska jag inte plugga sista dan! Fast blev inte så mke plugg för mange kanske va jätte lurvig i öronen helt plötsligt och så kan han ju inte se ut ;)  Bra bortförklaring jag vet

klockan 5 hedde jag Saga jajje lillebror och älsklingshjärtat i skrittmaskinen, sataan vilken fart de va!!!
Saga va helt galet pigg! Hon stanade och väntade på grejjen bakom henne och när den va ca 10 cm från att nudda rumpan fick hon något tokryck och bara kaste sig fram i nån sorts bockgalopp :P De såg så sjukt kul ut! Samma sak gjorde brorsan, han va helt skogstokig! jajje bara gick och tyckte de va tråkigt men mange då, ni sku ha sett han.. Han gick och tryckte på "skynket" framför och bara pressa fram den om han inte kunde flytta på den stannade han och tog sats och tryckte på grejjen ;) Sötunge♥ Han försökte smita under och gå på sidorna men de gick inte så bra och då blev han så arg att han började sparka på den ;) gulle<3

kvällade och for hem vid tio över sju åt middag och sen dess har jag suttitt här framför datorn..

skolan...

nu är jag på väg till skolan, lagomt trött haah ;) kul inlägg jag vet :D


städar..

hade sovmorgon imorse så började 10.25 skönt:D gick upp 20 i nio och bussen gick 09.20 så lite sovmorgon blev de.. Ganska skön dag då vi slapp lästiden och matte så vi har bara haft franska, idrott, engelska och NO idag :) På idrotten hade vi snölekar, låter ganska barnsligt med de va as kul! Hade pappas täckisar så tappade dom hela tiden-.- Slutade 5 i tre så hann precis med 1an, tog rbk bussen och gick från volvo idag,

körde mange vid halv sex med felicia och ligist, Han travade som värdens kanonkula och sprang typ om ligist när han sprang de snabbaste han kunde :D Han har blivit så fin nu på slutet synd att kurserna börjar nästa vecka för då äre kurs varje dag förutom fredagar och då måste dom ju få vila, kul :(( stackars mange

jag håler på och städar nu, har plockat upp alla grejjer och nu dammsuger dammsugaren.. helt själv :D de tar typ 30 min att göra hela mitt rum men de är lätt värt de för palla göra de sjäölv (A)

vi hörs iumorn:))

älskling<3



Bildinlägg

Till Amanda, här kommer bilder på hästar jag brukar/har köra:)



Karismas Lillebror på solänget:)



Bäckdalens LasVegas:)



Karismas Lillebror igen:]



Månstorps Magnum som ska kvalas snart:)



Och här är Secret Sunrise och jag ser lagomt glad ut ;)



Sunrise igen:]

12 Januari

har som inte hänt nått speciellt idag, bara varit i skolan och senva jag tvungen att fara hem pga migrän -.- fick de på väg mot röbäcksbussen så hoppa på holmsundsbussen ist:) ska nog köra mangebus imorn tro jag om jag får för linnea:]

11 Januari

Idag började skolan, ååg vad jag saknat att gå upp på mornarna och vet att jag ska  få träffa mina älskade lärare<3
verkligen!
Hade en välfigt skön dag idag, slutade vid halv 2 och for till stallet :) Körde mange med emma och lillebror och allt gick jätte bra, mange har aldrig travat så bra som han gjorde idag :D
kan oxå lägga till att jag beställt massor med grejjer från hööks :D

10 Januari

HAHAHAH inser nu att jag suttit och skrivit typ "9 December" som rubrik, de är ju fan januari! jaja va uppe onödigt tidigt idag och for till stallet, hjälpte till med morgon pysslet och sen gick vi till fikat på sekris. Va inte  där så länge eftersom babsan sku starta och vi va tvungna att ha de mockat och klart innan det. vi tog in henne vid typ 11 och borsta ich flätade henne osv.. hjäpte victor med asta och sen gick ja tlb till travskolan och babs igen, vi selade och idag provade linnea med svansgaffel och norsk i värmingen men de kanske inte gick så braigt med norsken ;) ärligt talat såg det u som en katastrof i värminigen.. nää men asså d¨ligt iaf. gick en kortis med henne så hon skulle få lugna ner sig lite innan vi skulle sela på igen, vi selade på och tog bort norsken och hade  bara murfhyn (stavningen på dedär?;)). hon felade tre ggr bakom vingen och va jätte sist i första sväng sen på bortre långsidan tog hon i, gick förbi några och va suuper fin! sen i sista sväng sa linnea att hon kände att det började som bbli lite hackigare elr vad man ska kalla de och kollar efter om hon tappat en sko, då är båda framskorna Borta?! Har aldrig hört en häst som tappar BÅDA framskorna i ett lopp. aja diskad blev hon iaf.. Asta var trea och såg sjukt fin ut! Lectur och Malin skulle ut i lopp fem och slutade som 2a :D:D Bästa Lectus<3

vi satt i typ 1h och 40 min i köket och slösade bort massa tid eftersom vi måste köra efter klockan 5.. skodde babsan innan det och sen skulle jag och malin ut och rida, jag på rebecca och malin på kissekatten, men linnea följde oxå me :D Hon red barbacka på saga så det va bara jag som hade sadel, rebecca va inte helt hundra kändes de som idag..
på parkeringen så bytte jag och linnea så jag fick rida snagis, BARBACKA.. på den hästen så vet man att man kommer rammla av om man rider barbacka och med andra hästar! ;) Vi red i djupsnö och sen pröva jag att galoppa lite fram och tillbaka där vars det är plogat, hon bocka och skutta och kastade sig hit och dit som en vamte men jag trodde fanimig inte att hon sku tvärnita och bocka i full galopp...... råkade ramla av och för en gångs skull låg jag inte där och bara skrattade utan sa bara "oj, hjälp" :P Vi red tillbaka och jag och malin hämta havre hos arne och sen gjorde vi inte mke mer utan for hem tyyp, har duschat, städat och tvättat nu ikväll och känner mig såå duktig :D
Är ju cepeskola imorn................ taggad till tusen!!!!!! eller!?  usch fyfan

nää nu ska jag gå och ta en macka för har inte ätit middag och sen blir det sova!

gnatt<3

snagisens öööron i sommras :)


9 Januari

sov hos jenny och håkan inatt och jag har fan inte sovit så bra som jag gjorde där! Sov som en stock och plötsligt ringde klockan:( jenny skulle väcka mig men kändes bättre att vara halvvaken så jag skulle vakna nångågn.. gick upp ganska sent 20 över sju, sköönt. åt frukost en snabbis och sen for vi de har toksnöat hekla natten och det var inte plogat ut till ström så de va mindre bra. kom dit till 5 över åtta, de blev lite sent men vad ska man göra? fodrade som vanligt men BT skulle tydligen stå inned idag och de bara för att han var sprutan i framknäna i förrgår..? skulle igentligen skritta han idag men de va +2 grader och klippsnö så catarina tyckte han kunde tå idag.  skönt för mig :D Catarina skulle köra bright och angela idag men de gick ju inte heller eftersom dom inte har snösulor. borstade och friserade bt, bright, angela, flisan, dramis och ursula ist. alla täcken var dyngblöta men catarina sa att det inte gjorde något :( Stackarna! flisan hade inget täcke på sig så de va en vattenpöl på ryggen precis bakom manken :( hon fick stå inne och torka upp under dan och sen stoppa jag ut henne igen :] åt luunch och sen gick jag ut i stallet och pyssla med dramis, stackarn har fått köttsår på hö bog och jätte skav på vä bog.. dyngblöt hon med så hon sover inne med angela inatt:) Usch för dehär vädret! +2 grader och regn hela dan :( skulle inte tacka nej till sommar nu kjl!

för den som vill veta har jag tjänat 600 kr idag :D Imorn är det lunchtrav och ska rida Rebecca innan det, Babsan startar imorn håll tummarna :D Asta startar oxå och Lectus :D Tänkte fara till stallet till 8 imorn :)
Bild på dramis bog kommer imorgon!

alltså så fet är han inte nu :D men tjockmagen borde fara ut och röra på sig imorgon ;)


8 Januari

ååååh hade skrivit ett cepe lång och bra inlägg men sitter vid en jävla cp-mac så ja de förklarar saken...... jaja bara att skriva om då,

jaja idag hade jag morgonfodring på travskolan så va uppe vid kvart i sju och var inte det minsta trött! så sjukt skönt att kunna gå upp så pass tidigt utan att vara det minsta trött. däretmot var jag väääldigt seg, de tog 45 min att ge ponnysarnaa hö och släppa ut Durra, Jajje Aldur, Nightclub och Babs. höhö höet gjorde jag igårkväll så det var redan gjort, sjukt skönt. i stället så mockade jag cp nogrannt så minsta lilla bajsplopp är borta nu! skönt för fillan att mocka imorn då :] vid 10.15 ringer linnea och säger att det är ett krismöte på umåker för en av Mats Buchts hästar har fått sjukdomen A2 som smittar på 1 km avstånd, de är som en riktigt rejäl dunderförskylning fast värre än så! så hans stall är isolerat och alla friska hästar får vistas utomhus innan 12.00 och efter 17.00. bara för att deras hästar ska kunna gå ut i hagen nångång ju :) jag mockade ute efter de och sen åt jag en macka. Efter de hjälpte jag malin med att plocka in Akselis hästar för alla skulle va inne innan 12 ju. sen for vi till kismet och lectur och tog in dom :] när vi var klara där så for vi till akselis gamla stall och bytte tvätt i tvättmaskinen. när vi var klara med det skjutsade malin upp mig till travskolan och vi började ta in ponnysarna oxå, vi tempade alla och sist kvar va lasse och durra. båda stog på gången och jag hade precis tempat lasse när linnea ksulle tempa durra men den tjurjävleläckel ponnyn, ursäkta hans vackra smeknamn, går inte en att ta tempen på :o Så jag stog där fram och höll i huvudet och bremsa han men då när linnea lyfter svansen bara flyyyger han fram rakt öer mig och kastar sig på mig! stegrar och dummar sig, känns sjukt bra iryggen nu efterråt, inte-.- har ett ställe där man ser ett litet hål efter en brodd och sen 3 ENORMA blåmärken:( jävla äckel ponny!!! mockade och fixade hos malin en och efter de vid halv fem kom jenny persson och hämtade upp mig, ska ju vara barnvakt åt simon och viktor. nu har dom gått och lagt sig och jag tror jag ska kika på tv nu.. ganska skönt sätt att käna pengar på! men vi höres imorn!

bild på finaste Fricken<3



bloood

uschhh jag stog i duschen och skulle precis skölja ur balsamet och då när jag kollar ner så är vattnet alldelens rött :( Jag stack ut huvet och kolla i spegeln och då bara forsar de blod ur näsan :((( så äckligt så jag typ dog:(
första gången jag blöder näsblod i mittt liv dessutom
känner att mitt inlägg blev jätte intressant :D

4 dagar kvar........

Hellojsanskojjsan :D hoppas eran dag varit lika bra som min för min har varit asbra :D for ju till stallet vid typ halv 10 imorse? kom dit och städade ihop mina saker och städade i skåpet sen va jag tom så duktig att jag städade manges saker oxå! sen kom linneas kompisar erika och susanne och efter de kom linnea :] Vi for ut och körde lillalsingan och susanne körde saga som va ganska så taggad och erika körde lillebror, jag körde mange och han va jätte dålig idag:( eller jätee och jätte men han va seg och sprang snett, trava dåligt och galoppa jätte mke :( llillbobbas♥ Efter de selade vi av och sen for erika och susanne, då åt jag och linnea lunch och ett väldigt bra atg efter de for vi och köpte kattmat och havre och ponnysarna,. nu har jag blivit av med betforsäcken och mineralerna som jag hade åt astell, 10b köper de av mig så de blir ju hur bra som heslt! när vi kom tillbaka till stallet gjorde vi hö och mockade lite ute och sen tog vi in världens finaste Babs och for ut med tandemvagnen, vi for lillaslingan och 3 vändor på rakbanan och ojojoj vad roligt de va!! Söt babs;) vi pysslade om henne och sen for linnea och jag fortsatte med att städa runt, myste med katterna och väntade på att mamma skulle ringa upp.. väntade i 2 timmar sen såg hon att jag ringt 7 ggr och hade 12 sms i inkorgen -.-
imorgon har jag morgon fodring på travskolan och sen på kvällen ska jag vara barnvakt åt simon och viktor:)

söt elsa

 


Gomorrn

Jag vaknar för 20 min sen och nu ska jag bara dra på mig stallkläderna och fara :) Vi hörs sen!

ska köra amgnsh idag

6 Januari

hallåja! for till travet hyffsatt tidigt idag och gjrde ingenting när jag kom dit och sen kolla jag på när amanda och sofia rakade lasse, han blev så fin så! Sen for vi ut och körde lasse och jajje, körde milslingan och de tog ganska lång tid (a) sen tog jag in babsan som petra skulle sko och kolla på de ;) sen kom linnea och jaa.. sen kom malin förbi ch jag fick följa me och rida lectus med henne och kismeth :D:D Vi red på slätten ch de va seriöst snöstorm. maölin red barbacka så vi skrittade mest  men hon vågade faktisk ttrava en liten bit och tillåme galoppa lite! vi red ner i sandtaget och kollade  på hindrena som finns där och jag visade lite hur man kan rida :) De gick super bra trots snöstormen. jag kvällade ponnysarna på travskolan och sen åkte jag hem ch nu har jag suttit här framför datorn sen 20.00 -.- så onödigt att bli fast framför datorn hela tiden:( tror faktiskt jag ska fara till stallet vid 09.00 imorn så jag hinner ut med mangebus och rebecca de kanske tar jätte lång tid för mig i stallet (a) Och sen om jag hinner ska jag köra Bäbiiis<3 men nu ska jag sooooova gnatt:]


Äntligen hemma!

Jaa jag har ju varit på läger måndag tisdag till idag.. Vi har haft jätte rligt ch gjrt lite allt möjligt, första dan så började vi med att tlka och jag ch cattis tolkade bakom saga och efter det fick vi lära occ hur man byter söm och slå på tappskor. rikta skor fick vi oxå göra. På kvällen åt vi massa godis och chips och såg på the last sng och när den va slut ca 00.30 så for jag linnea fillan och frida till Subway för att häta cattis som hade jobbat, hon va inte klar så jag fick hjälpa henne med att tömma sopor, lägga upp deg i kylen som skulle tina och tvätta drickes automaten typ. De va jätte kul :D Sen for vi hem och stupa i säng! Dan efter gjorde vi morron i stallet och sen åkte vi till Stall Östergård som Marita Sandberg har. De ligger mitt ute i ingenstans utanför vännäs ;) Vi fick gosa med unghästarna och klappa lite på hrce face ett tag sen mcka vi och efter de fikade vi i en box sm hon inte använde, hon hade ställt upp höbalar som bänkar ch gjort kyckling sallad ch kakor :D Efter de for vi till bojjans stall men vickan ch bajjan hade precis farit ut och kört så vi for ganska så snabbt hem till stallet. Vi selade och for ut och tolkade igen (a) Och sen gjorde vi fin middag för malin skulle komma ;) De blev hemmagjorda hamburgare med pommes frittes. Vi såg hästfilmen Flicka och efter de gick vi typ och la oss? Idag har vi kör slingan med Mange♥ saga med babs på släp Nunus atlas och ligist och de gick jätte bra :) Efter de slutade vi typ och vi gick ch plocka ihop allt i spiltan. Sen skulle linnea rida sulaanså då gick vi dit och banjobbet gick åt helvette typ.. så inget monté kval för han på måndag:( Sen gick vi till akseli och jag borsta nån häst och myste med Lisa och typ ja gjorde ingenting ;) sen for vi ner till malins stall och gav hennes hästar mat provade sadlar och myste med hästarna:) Jag försökte lära kismeth puss men vi kom bara halvvägs... ch ikväll somna jag framför datorn nyss visst, kanske råkat sova 2 timmar typ (a) Men nu ska jag banne mig sova! Imorgn väntar bäbis sm jag ska köra åt sandra ch hela helgen är de bara fdringar hit och dit ska även sitta barnvakt på lördag kväll -.- men hare bäst så länge :D

inte min grej dedär riktigt ;)


Patrik 1,5

For till sandra ch hjälpte henne idag, mockade ch fyllde hö sen selade och sadlade vi ch fr ut:) bäbis första körtur sen sista oktober (y) Hon va jätte duktig och ganska seg men bättre de än superpigg sm pugh va, stackars Sandras nacke:( Men när vi kom tillbaka träffa jag frida ch snacka med henne ett tag ch efter de kom ewe och pratade lite med henne och kolla på när hon pysslade med melton..:) Sen fick jag skjuts av sandra till travet, stort tack :D Myste med mange ett tag och bara va där ett tag och gjorde ingenting skulle ha ridit Sulan♥ men de blev aldrig så för valde kom aldrig:( For hem ch kollade på patrik 1,5 och jag vet jag har dålig filmsmak men så sjukt bra film!
Imrgon börjar lägret så ikväll ska jag leta fram en svsäck och lägga ihop nå kläder och så. Glömt åh säga de men fick 300 kr till lägret av Victor i julklapp :D:D  Men duschen väntar här näst :]

bäbissss:]


2 Januari

Skulle ju varit hos catarina och jobbat idag men jag kände att de orkar inte min kropp idag så Idag blir det en dag hos Arne ist, ska hjälpa sandra med bäbis och pugh:] Vi ska fara ut och köra/rida dom oxå.. sandra rider pugh ja kör bäbis. fast är inte säkert för jag är fortfarandedålig:(
Ja och pappa satt hela kvällen igår framför datorn, han försökte visa hur jag tar bort/lägger in bilder på stall 10Bs hemsida.. men herregud jag fatta ingenting så han får visa idag oxå tror jag.
Nä nu ska jag klä på mig och fara:)


1 Januari

gomorrn:)
Vet inte vad jag ska göra idag men blir nog en tur till travet snar..
Ska klippa klart mange och så sen kanske fara ut och köra:]
Jag ska gå upp och äta nu sen ser vi :))


kul liv:]]

Du under 2010...
Har du gråtit?
ja,..
Har du skrattat?  Det med
Har du sovit i tält? Ja för första gången :D
Har du sovit under bar himmel? Ja
Har du varit på Gröna Lund? Nej
Har du varit på Liseberg? Nej :)
Har du varit på Kneipbyn? Och det är?
Har du varit utomlands? Räknas finland?
Har du varit i en annan stad? Ja, såklart!
Har du bott hemma? Ja:)

Dina vänner har under 2010...
Har en vän dött?
Nej,.
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Ja det har jag
Har du sovit över hos en vän?
Haha, ja?
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Har jag säkert:)

2010 har du...
Har du pussat någon? Ja :]
Har du varit tillsammans med någon? Nej, inte seriöst
Har du varit kär i någon? oj, typ inte :)
Har du  sovit med någon av motsatt kön? Yes,

När har du som mest...
Gråtit under 2010?
 12 och 18 Maj.... Trocadero<3

Skrattat under 2010? Många många gånger!

Denna månad...
Har du varit kär? Nejnej
Har du kysst någon? Nej
Har du pussat någon? Nej
Har du kramat någon? Haha, ja:)
Har du skrattat? Ja såklart!
Har du gråtit? Ja fast glädjetårar
Har du varit glad? Ja det med
Har du varit ledsen? Ja de också

När...
Grät du senast? Längesen nu
Skrattade du senast? Idag
Duschade du senast? Igårkväll innan jag gick o la mig :)
Lyssnade du på musik senast? Justnu
Hade du kul senast? Alldelens för länge sen

Vem..
Kysste du senast med? Mange :D
Kramade du senast? Victor
Pratade du i telefon med senast? Danne:]
Fick du sms av senast? Linnea Lundgren
Hade du tråkigt senast? Nu -.-
Kommer du ifrån? Sverige,
Heter? Anna Emelie Helene Eidergen Beijar
Hur gammal är du? 12
När fyller du år? 1 April, inget skämt.
Tycker du om någon just nu? Nej
Jag samlar på? Damm
Gröna eller röda äpplen? Lila
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen
Vilken tid gick du upp idag? Halv ett eller jag vet itne
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Nej
Har du strumpor på dig nu? Nej :)
Hur svarar du i telefon? Beror på
Vad ska du göra ikväll? Är kväll?:)
Vad ska du göra imorgon? Raka mange huvud och finputsa på magen :D
Var vill du bo när du blir stor? Vettefan
Vad vill du bli när du blir stor? Rik
Är det okej att gråta? Självklart!
Vilken årstid tycker du bäst om?Sommaren
Skulle du göra om du vann en miljon?
 Mycke!
Bär du glasögon eller linser? nej, men borde de
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? hah nej:)
Har du piercing? Japp eller bara öronen ;)
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? Njaa
Vill du ha barn? Nej men säkert när jag blir äldre
Solar du ofta? Nej
Är du bra på att laga mat? Haha nej
Gillar du att dansa? Nej
Hur vig är du?  ojojoj som en kossa :)
Vilken är din favoritglass? sorbet glass!!
Tror du på ett liv efter döden? Nej
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll
Vilken ögonfärg har du? Blåa:)
Vilka hårfärger har du haft? Typ äckelrött, råttfärgat och blont:)
Är du beroende av något ? Facebook Bilddagboken Mobilen
Senaste låten du hörde? Hold my hand Michael Jackson (a)
Brukar du bädda sängen? Nej ;)
Vad var det senaste du sa? Ni är så jävla dryga
Saknar du någon nu
? Oja

2011 fan va skönt :D

asså jag vet inte varför jag tycker de ska bli så skönt att slippa 2010! ganska sjukt, inget ändras ju typ, förutom en siffra :] Jag kommer absolut inte sakna 2010 faktiskt. de året har bara varit skit och tråkigt, fast de finns ju bra saker oxå! t.ex när vi gick vidare i vi i travskolan, jag tog min licens, vi vann vi i travskolan, julshowen, början av sommarn med ewe och ja:) Hoppas ni får ett riktigt bra år nu :D

haha fin bild :]


RSS 2.0